​VP Byg ApS - eksperter i tømrerarbejde - Besøg os på Facebook

Udskiftning af vinduer og døre hjælper vi gerne med

Hos VP Byg ApS tilbyder vi udskiftning og montering af vinduer og døre. Vi er et professionelt firma, der altid leverer flotte resultater til en god pris. Vores base er i Halsnæs nær Frederiksværk, men vi kører gerne ud til kunder over hele Nordsjælland.

Vi har stor erfaring inden for faget, som vi baserer vores arbejde på. Her er kvalitet og punktlighed vores varemærker. Du kan derfor altid forvente et veludført stykke arbejde til tiden, når du samarbejder med os. Trækker det fra vinduerne, så kontakt os for en udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder hjælp med udskiftning af vinduer og døre samt montering af døre og vinduer hos både private, erhverv og boligforeninger. Vi afslutter først opgaven, når kunden er fuldt tilfreds med resultatet. Vores mål er nemlig at hjælpe bygherrerne godt i mål med deres byggedrømme. 

Den eksakte pris på en udskiftning af vinduer eller døre afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvilket mærke du vælger dine nye vinduer fra. Her anbefaler vi Outline, men vi sætter naturligvis også andre mærker op. Får du foretaget en udskiftning af døre og vinduer over hele huset, så sammensætter vi naturligvis et godt tilbud til dig. Vi laver blandt andet også nyt tag, træterrasser og tilbygninger.

Kontakt os her for at høre nærmere

Skal vi komme at skifte dine vinduer ud til nye hos dig? Så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at imødekomme dine ønsker.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om udskiftning af vinduer eller døre, så kontakt os på telefon 93 92 66 55​, eller skriv til e-mail ​VPBygApS@VPbygApS.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Dækker hele Sjælland

Vi udfører arbejde på hele Sjælland og vi er specialiserede i alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Godt håndværk til god pris

Vi udfører konkurrencedygtigt arbejde til gode, skræddersyede priser. Indhent et byggetilbud i dag!

Mangeårig erfaring

Vores tømrere har mange års erfaring, så de kan rådgive og guide dig til et bedre resultat og slutprodukt.

Garanti for tilfredshed

Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor yder vi den bedste service i branchen, så du altid er sikret et godt resultat.

​Hos VP Byg har vi faglig
​stolthed i højsædet

VP Byg ApS, er en ny opstartet tømrervirksomhed, som beskæftiger sig med alt indenfor tømrerarbejde. Vi bestræber os på at yde den bedste service til den bedste pris og beskæftiger os så vidt muligt kun med kvalitets produkter. Ingen opgave er for lille og kun enkelte er for store. Er du interesseret, så kontakt os i dag!

VP Byg ApS

​​Rypevej 13, 3300 Frederiksværk

​Telefon: ​93 92 66 55​​

Medlem af Dansk Byggeri

Hos VP Byg er vi medlem af Dansk Byggeri - det betyder vi er dækket af Byg Garanti's garantiordning.

VP Byg ApS - faglig stolthed i højsædet​  |  CVR: ​38914863