​VP Byg ApS - eksperter i tømrerarbejde - Besøg os på Facebook

TILBYGNING TIL DIN EKSISTERENDE BOLIG

Rækker boligens nuværende kapacitet ikke længere til dine indretningsdrømme, og er der behov for ekstra plads til eksempelvis et hjemmekontor, en udestue, en garage eller noget helt fjerde? 

Hos VP Byg ApS i Frederiksværk tilbyder vi en verden af tilbygninger til boliger i og omkring Halsnæs og Liseleje samt i øvrige dele af Nordsjælland. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. Vi tilbyder en totalløsning - lige fra projektering til opførelse.

Få en tilbygning efter dine ønsker og behov

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. En garage sikrer bilen mod vind og vejr. 

Uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører, så du får netop dén tilbygning, som du har behov for. Det solide håndværk er vores varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang, og vi vil i den forbindelse også have mulighed for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på en tilbygning hos dig. 

Vi sætter en dyd i at levere flotte og brugbare løsninger, uanset om der er tale om ombygning eller tilbygning af hus, sommerhus eller noget tredje, og vores priser er yderst konkurrencedygtige, så du bør ikke tøve med at kontakte os. Du kan også læse mere om nyt tag, træterrasse eller udskiftning af vinduer.

Kontakt os for en rådgivende samtale

​Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. VP Byg ApS har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer, og vi vil hellere end gerne være din samarbejdspartner, når du har brug for mere plads i hverdagen.

Ring til os på 93 92 66 55 og få en snak om dit forestående projekt, eller send en mail til vpbygaps@vpbygaps.com, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.​

Dækker hele Sjælland

Vi udfører arbejde på hele Sjælland og vi er specialiserede i alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Godt håndværk til god pris

Vi udfører konkurrencedygtigt arbejde til gode, skræddersyede priser. Indhent et byggetilbud i dag!

Mangeårig erfaring

Vores tømrere har mange års erfaring, så de kan rådgive og guide dig til et bedre resultat og slutprodukt.

Garanti for tilfredshed

Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor yder vi den bedste service i branchen, så du altid er sikret et godt resultat.

​Hos VP Byg har vi faglig
​stolthed i højsædet

VP Byg ApS, er en ny opstartet tømrervirksomhed, som beskæftiger sig med alt indenfor tømrerarbejde. Vi bestræber os på at yde den bedste service til den bedste pris og beskæftiger os så vidt muligt kun med kvalitets produkter. Ingen opgave er for lille og kun enkelte er for store. Er du interesseret, så kontakt os i dag!

VP Byg ApS

​​Rypevej 13, 3300 Frederiksværk

​Telefon: ​93 92 66 55​​

Medlem af Dansk Byggeri

Hos VP Byg er vi medlem af Dansk Byggeri - det betyder vi er dækket af Byg Garanti's garantiordning.

VP Byg ApS - faglig stolthed i højsædet​  |  CVR: ​38914863