​VP Byg ApS - eksperter i tømrerarbejde - Besøg os på Facebook

Nyt tag tilbydes af seriøst og kompetent firma

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kontakt gerne os hos VP Byg ApS for hjælp. Vi foretager alt inden for tagopgaver, såsom lægning af nyt tag eller tagrenovering. Vi holder til i Halsnæs nær Frederiksværk, men står til rådighed for kunder over hele Nordsjælland.

Hvad koster et nyt tag?

Hos vores tømrerfirma finder du altid attraktive priser og gode tilbud, uanset hvilken opgave du mangler hjælp til. Vi løser enhver opgave med høj faglighed og et smil på læben.

Nogle af vores typiske arbejdsområder inden for lægning af nyt tag og andet tagarbejde er:

  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tagsten
  • Tegltag

Selvom vi er et nyt firma, så har vi stor erfaring i branchen. Derfor er vores kompetencer brede, så vi kan løse enhver opgave. Vi tilbyder desuden professionel rådgivning, hvis du har brug for hjælp til, hvordan dit projekt løses bedst muligt. Vi tager alle opgaver seriøst og gør vores bedste for at skabe gode resultater.

Vi er et firma med faglig stolthed i højsædet. Vi har en stor passion for det, vi laver, og derfor går vi aldrig på kompromis med den kvalitet, vi leverer. Du kan derfor altid forvente et grundigt udført stykke arbejde, hvis vi lægger nyt tag hos dig. Vi samler på glade kunder, og derfor er vi også et firma, som du kan regne med. Vi laver blandt andet også udskiftning af vinduer, træterrasser og tilbygning

Ring til os for at lave en aftale

Står du og mangler en kompetent tømrer, der kan fikse dit tag til en god pris? Så kontakt os med det samme for at aftale nærmere om et nyt tag.

Ring på telefon 93 92 66 55, eller skriv til e-mail VPBygApS@VPbygApS.com, så finder vi en tid, der passer dig bedst muligt.

Dækker hele Sjælland

Vi udfører arbejde på hele Sjælland og vi er specialiserede i alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Godt håndværk til god pris

Vi udfører konkurrencedygtigt arbejde til gode, skræddersyede priser. Indhent et byggetilbud i dag!

Mangeårig erfaring

Vores tømrere har mange års erfaring, så de kan rådgive og guide dig til et bedre resultat og slutprodukt.

Garanti for tilfredshed

Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor yder vi den bedste service i branchen, så du altid er sikret et godt resultat.

​Hos VP Byg har vi faglig
​stolthed i højsædet

VP Byg ApS, er en ny opstartet tømrervirksomhed, som beskæftiger sig med alt indenfor tømrerarbejde. Vi bestræber os på at yde den bedste service til den bedste pris og beskæftiger os så vidt muligt kun med kvalitets produkter. Ingen opgave er for lille og kun enkelte er for store. Er du interesseret, så kontakt os i dag!

VP Byg ApS

​​Rypevej 13, 3300 Frederiksværk

​Telefon: ​93 92 66 55​​

Medlem af Dansk Byggeri

Hos VP Byg er vi medlem af Dansk Byggeri - det betyder vi er dækket af Byg Garanti's garantiordning.

VP Byg ApS - faglig stolthed i højsædet​  |  CVR: ​38914863